TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Alkalmi ruha

Ki ne szeretne egy exkluzív, egyedi, méretre készített ruhában megjelenni egy különleges eseményen?

Az alkalmi ruha tervezésénél szem előtt kell tartani, hogy az adott alkalomhoz illő, annak etikettjét és protokolláris szabályait figyelembe véve, egyedi és kifejező ruha legyen.

Akár egy esküvő, estély, fogadás, bál, szalagavató, bankett, színházi vagy üzleti megjelenésről legyen szó, elengedhetetlen a megfelelő öltözet (menyecske-, koszorúslány-, koktél-, estélyi ruha; örömszülők ruhái; kosztüm; fűző; formaruha; táncruha; jelmez).

Férfi alkalmi öltözetek, ceremónia szettek, frakkok, öltönyök, klasszikus és a trendeket követő egyedi darabok. A vőlegények öltözetét is a menyasszonyéhoz tervezem és igazítom, a ceremónia szetteket a menyasszonyi ruha anyagából készítem, így ruhájuk is egységet alkot.

Az általam készített női, férfi és gyermekruhák kialakításánál a szín, forma, szabás és díszítés együttes összhangjára törekszem, mely a viselője alakján válik élettelivé.

Tervezés

Hétköznapi ruhatárunk kialakításakor vagy egy adott alkalomhoz illő ruha kiválasztása esetén is a lehetőségek számtalan variációja áll a rendelkezésünkre. Egy menyasszonyi ruha esetében is ezernyi ruhatípust, anyagtípust, dekoltázst, színt, ruhahosszt, uszályt, stb. különböztetünk meg, nem beszélve a kiegészítőkről. Hétköznapi öltözetünk kiválasztásakor a fentieken túl, figyelembe kell venni az életmódot, foglalkozást és az életkort is.

Sokan keresnek fel határozott ötletekkel, melyek tökéletesítéséhez legfeljebb csak apróbb finomítások szükségesek. Szívesen segítek kiválasztani a megfelelő kompozíciót azoknak is, akik kevésbé biztosak elképzeléseikben.

Ruhája tervezésénél a dekorativitás mellett elsősorban a kényelemre fektetem a hangsúlyt, ügyelve arra, hogy egyéniségéhez igazodva egy funkcionális darabot alkossak.

Cipőfestés, díszítés

Lehetőség van a nálunk vásárolt és hozott szatén cipők egyedi színre festésére és különleges technikákkal való díszítésére.

Ékszerek

Lehetőség van a megálmodott ruha egyedi, hozzá illő ékszer elkészítésére vagy teljesen függetlenül egyedi rendelésre is. Esküvői és alkalmi ékszeróráink, karkötőink minőségi Cubic Zirconia kövek, Swarovski kristályok és kézi csiszolású üveggyöngyök, ásványok felhasználásával készülnek, anti-allergén alapanyagokból. Számtalan óralapok közül lehet választani, különböző színekben, formákban, méretekben. Egyszerűtől a telis- tele csillogó kristályosig. Ez adja meg, hogy milyen dekorációs elemek, gyöngyök, kristályok, kerüljenek bele. Természetesen ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi, így a lehetőségek tárháza végtelen. Egyedi charmok, medálok, fityegők hozzáadásával még személyre szabott ékszert tudhatunk magunkénak, páratlan ajándéknak is tökéletes választás lehet.

Kiegészítők

A menyasszonyi, alkalmi és hétköznapi ruhájának nélkülözhetetlen kellékei a kiegészítők, melyek meghatározó elemei a ruha összképének a kialakításában. Egy-egy kiegészítővel kiemelhetünk vagy elfedhetünk bizonyos részeket, ugyanazon ruhát elegánssá vagy kirívóvá tehetünk különböző kiegészítők használatával.

Minden egyes kiegészítőt oly módon tervezek meg, hogy azok színben, stílusban és méretben is összhangban legyenek az adott ruhadarabbal valamint viselője egyéniségét tükrözve a legelőnyösebb oldalát hangsúlyozzák.

Menyasszonyi ruhájához segítek kiválasztani a megfelelő fátylat, kesztyűt, bolerót, szütyőt ügyelve arra, hogy saját elképzeléseit viszontlássa az elkészült darabban. A menyasszonyi cipőt és a vőlegény ceremónia szettjét (mellény, nyakkendő, díszzsebkendő) is a ruha stílusához hasonlóan megtervezem, annak anyagából elkészítem és igény szerint mindezeket egyedi hímzéssel díszítem.

Kismama ruha

A kismamáknak sem kell lemondani az egyedi, divatos ruhadarabokról, ezért számukra is tervezek és készítek ruhákat, melyeket saját egyéniségükhöz igazítok, a vonzó külső megtartásával.

Törekszem arra, hogy a kismamákra úgy készítsem ruháimat, hogy minden élethelyzetben megtalálják maguknak az alkalomhoz illőt. Itt nem csak menyasszonyi és alkalmi ruhákról van szó, hanem a mindennapi életben használatos ruházatról.

Fontos szem előtt tartani, hogy a várandóság alatt nagyon sokat változik a női test aránya, felépítése. A tervezés alatt kiemelkedő figyelmet fordítok a ruhák több hónapon át való kényelmes hordhatóságára és állíthatóságára.

Speciális szolgáltatások

Extra rövid elkészítési határidő. Ezt a szolgáltatást azoknak hoztuk létre, akik valamilyen oknál fogva igénylik azt, hogy a megálmodott ruhadarab nagyon rövid idő alatt készüljön el. Ez természetesen ugyan olyan magas minőségben zajlik, mint a hosszabb határidővel vállalt ruhadaraboké.

Néhány példa, hogy miért lehet erre szükség: Külföldről rendelt ruha mégsem olyan, amilyennek elképzelted. Nem találtad meg idáig a tökéletes ruhát. Téves “varrónő, tervező” választás. Nem rég tudtad meg, hogy lesz egy alkalom, ahova nem tudsz mit felvenni.