RUHATÍPUSOK

A vonalú

Ez minden alkatra ideális szabás. Tökéletesen áll alacsonynak, magasnak, vékonynak és teltnek is. Itt minden olyan testrész takarva van, amit nem szeretnénk kihangsúlyozni. A derék vonalát ugyan követi, de a láb alakja rejtve marad.

Báli fazon

Mondhatni, ez a klasszikus fazon a legnépszerűbb azok körében, akik hagyomány követően romantikus, tradicionális esküvőre vágynak. Felsőrésze testhezálló, legtöbbször fűzős, a szoknyarész pedig többrétegű, nagy abroncsos. A báli fazonú ruha látványos, gazdagon díszíthető, így a hatalmas szoknyával igazi hercegnő külsőt kölcsönöz. Előnyös mindazok számára, akik csípőjüket, mellüket szeretnék elrejteni, magas menyasszonyoknak, mivel a bő szoknyában alacsonyabbnak tűnnek.

Empire

Kismamáknak tökéletes választás. Ezt a típusú ruhát a magas és alacsony hölgyek részére is ajánlom, mert a mell alatti szabásvonalnak köszönhetően tökéletesen elrejtik a lábak valódi hosszát. Nem szükséges tökéletes alkat hozzá, hiszen a derékon és popsin lévő plusz kiló rejtve marad bizonyos határokig. A ruha felső része szűkre szabott, mell alatt, pedig lágyan omlik a földig. Ennek a ruhának a legnagyobb előnye, hogy a melleket kiemeli, nagyon szép dekoltázst kölcsönöz.

“Godet” mély derekú

Ennek a típusú ruhának a felső része egészen szűkre szabott, követi a test vonalait, csodás alakot kölcsönözve viselőjének. A csípőtől kiszélesedő szoknyának köszönhetően jól elrejti a problémás részeket. Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akiknek a felső testük vékony, de lábaik erősek. Itt a felsőtest kapja a hangsúlyt, melyet csipkével lehet fokozni.

Sellő fazonú

Ez a szexi, nagyon nőies és elegáns fazon hangsúlyozza leginkább az alakot. Egészen a combközépig szűken szabott, majd erőteljesen, sokszor aszimmetrikusan bővül a szoknyarész. Kimondottan vékony, magas, homokóra alkatú hölgyeknek ajánlom

Szűk szabású

Aki ezt a ruhatípust választja, annak bizonyára egy célja van, hogy mindenkinek elálljon a lélegzete. Sajnos ezt a típusú ruhát csak olyan hölgyek részére ajánlom, akik tökéletes alakkal rendelkeznek, és jól érzik magukat ebben a stílusú ruhában. Ezek a ruhák legtöbbször nagyon finom, lágy esésű kelméből készülnek, ez alatt nem rejtegethető semmilyen plusz kiló. Kellő önbizalom hiányában nem ajánlom.