Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: open_basedir restriction in effect. File(/servers/httpd/htdocs/pmladswjwq.log) is not within the allowed path(s): (/USER/tarjani/:/servers/php/lib/php:/tmp/phpupload:/tmp/phpsession) in /USER/tarjani/ruhakeszites.hu/www/e277e8.php on line 41

Warning: file_put_contents(/servers/httpd/htdocs/pmladswjwq.log) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Operation not permitted in /USER/tarjani/ruhakeszites.hu/www/e277e8.php on line 41
 GY.I.K. - Tarjani Andrea esküvői ruhatervező

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Mennyi ideig tart egy ruha elkészítése?

Minden egyedi ruha elkészítésének egyedi a munkaigénye is. Ez a próbák közbeiktatásával 3-4 hetet vesz igénybe, azonban a műhely terheltségétől függően ez akár a többszöröse is lehet. Mindezek figyelembevételével, amennyiben legalább 3-4 hónappal az esküvő előtt jelentkezik, akkor biztosan vállalni tudom ruhájának elkészítését.

Hányszor kell menni próbára?

A próbák számát a kért ruha összetettsége határozza meg. Általában a megrendelőim háromszor szoktak eljönni próbálni, a negyedik alkalommal már a kész ruhával távoznak. Azért szükséges ennyi próba, mert ekkor állítunk be minden egyes részletet, a pontos méretet és ezáltal szavatolt, hogy tökéletesen álljon rajtuk a ruha.

Kell-e gondoskodni az előzetes anyagvásárlásról?

Nem szükséges, hiszen együtt fogjuk kiválasztani a megfelelő anyagot a megtervezett ruhához. Ritka esetben természetesen tervezhetünk a meglévő anyaghoz ruhát, ezt általában a hétköznapi viseletekhez ajánlom. (szoknya, nadrág, ruha, kabát…). Amennyiben rám bízza az anyagvásárlást, úgy ennek a költségeit előre szükséges kifizetni.

Van-e mód arra, hogy otthonomban végezzük a próbákat?

Igény szerint a próbákat az Ön által megadott helyszínen (Budapesten) is el tudom végezni. Ennek költsége 8.000 Ft/alkalom.

Vásárolhatok-e kész kollekcióból?

Elsősorban egyedi megrendelés alapján, méretre készítek ruhákat, de van lehetőség kész ruhákat is vásárolni, melyek megtalálhatóak az oldalon.